Høst & Vår I Sustainable fashion
0,-
Lukk
Your cart is empty

Subtotal: 0,-

Sustainable fashion

Bytte/ Retur

 

Bytting 

Ønsker du å bytte en vare du har bestilt ønsker vi at du gjør følgende:

1: Sørg for at varen er i samme stand som når du mottok varen og pakk den fint i samme emballasje som den kom i, og at hangtag og alt tillegg følger med tilbake.

2: Legg inn en ny ordre i nettbutikken på ønsket vare, og send tilbake varen du ønsker å sende i retur med ferdig utfylt angrerett skjema. Du behøver ikke å sende varen i retur før du bestiller ny vare. 

Alle varer sendes til 
Høst & Vår
c/o Logistikksentralen AS
Møllevegen 22
4353 Klepp Stasjon

Når returen er mottatt og godkjent vil den gamle fakturaen bli kreditert og slettet. Da vil kun din nye ordre være gjeldene og du vil kun bli belastet for dette beløpet. 

Høst & Vår tilbyr fri frakt, men kunden er selv ansvarlig for kostnader på retur. 

Det er viktig at alle returer sendes til riktig adresse, da Høst & Vår ikke står for sending/bytting/retur selv.

Skulle noe være uklart i forhold til bytte/retur kan spørsmål sendes til info@hostandvar.com 

9. Retur/Angrerett

Kjøperen kan angre kjøpet av varen etter angrerettslovens bestemmelser (7). Angrerett innebærer at kjøperen uten grunn kan returnere varen til selgeren selv om det ikke er noen mangel ved den og selv om den ikke er levert.

Kjøperen må gi selger melding om bruk av angreretten innen 14 dager etter at varen, de foreskrevne opplysninger om angreretten og angrerettsskjema er mottatt. Mottar kjøperen angreskjema og de nødvendige opplysningene på et senere tidspunkt enn ved levering av varen, begynner angrefristen å løpe fra den dagen kjøperen mottar angrerettsskjema og opplysningene. 

Meldingen fra kjøper til selger om bruk av angreretten bør av bevishensyn være skriftlig (angrerettsskjema, e-post, telefaks eller brev), og den må inneholde opplysninger om hvordan kjøperen vil returnere varen til selgeren.

Ved bruk av angreretten må varen leveres tilbake til selgeren innen 14 dager. Selgeren er forpliktet til å tilbakebetale hele kjøpesummen til kjøperen innen 30 dager fra den dag selgeren mottar varen eller henteseddel eller varen er stilt til selgerens rådighet. Selgeren kan ikke fastsette gebyrer for kjøperens bruk av angreretten, men selgeren kan kreve at kjøperen skal betale kostnadene for returforsendelsen.

Kjøperen kan undersøke produktet før han eller hun angrer på kjøpet. Varen må likevel kunne leveres tilbake til selgeren i samme stand og mengde som den var i da kjøperen mottok den. Kjøperen skal sende varen tilbake til selgeren i originalemballasjen hvis dette er mulig. 

All retur sendes til 

Høst & Vår
c/o Logistikksentralen AS
Møllevegen 22
4353 Klepp Stasjon

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke